Még nem tudni mennyit kell várni a következő GoubáigMi az a GOUBA?

Ismertebb néven a Gozsdu Bazár, vagyis ÉLMÉNYPIAC a belváros szívében!

Egy olyan rendszeres program Budapesten, ami a turistákat, illetve a fővárosiakat egyaránt, egy üdítő sétára invitálja – a belváros „szívében”. A GOUBÁ-n iparművészek, designer-ek, antikváriusok, kézművesek egyedi munkáit, illetve
értékes műtárgyakat, régiségeket csodálhat meg az erre nyitott, igényes közönség. Itt a tekintet könnyen rátéved egy extravagáns ruhára, szecessziós szoborra, a nagymama réz derelyevágójára, egy frissen festett portréra, vagy egy égszínkék mesebeli nemezkalapra!
A hangulatot még egyedibbé teszik a fiatal muzsikusok, akik ismert és új jazz kompozíciókat játszanak, a közönség örömére. Van, aki felveszi a ritmust, van, aki belefeledkezik a nézelődésbe, és van, aki finom kürtöskalácsot majszol, vagy egy kávézó teraszáról figyeli a színes forgatagot.  
A családosokra is gondolva, különleges gasztronómiai élményt és színes gyerekprogramokat találnak a látogatók. A gyerekek számára állandó programot biztosít a Gipszkorszak játszóház,  ahol megtapasztalhatják az alkotás minden örömét, sikerét.
A GOUBA  olyan hely, mint a világ számos nagyvárosának művészpiacai,  mint a Portobello Market Londonban,  a Via Margutta  Rómában, a Shuk HaCarmel és Shenkin Street Izraelben. Egyedi kirakodóvásár vidám utcaszínházi, illetve zenés produkciókkal, családi programokkal.
Mikor? 2013-ban is tavasztól őszig  (március végétől október közepéig), minden vasárnap reggel 10-től este 7-ig!

Helyszín:

Gozsdu Udvar
1061 Budapest, Király u. 13. és Dob u. 16. között